Oj vad goda dessa snickers blev. T o m min yngste son som är så kräsen tyckte de var goda! Han märkte inte att det var carobglasyr!!!!!  :-D

1 dl cashewnötter

3 dl jordnötter

15 dadlar

1 dl jordnötter

lite vatten typ 1/2 dl

5 dl cornflakes eller hemlagad granola

1/2 tsk vaniljpulver

Mixa cashewnötterna och lägg dem i en skål. Mixa därefter jordnötterna tills det blir smör.Lägg i de urkärnade dadlarna och vaniljpulvret och mixa igen. Häll i 1 dl jordnötter igen och mixa bara lite för att få lite crunchy. Ta upp smeten och lägg i skålen med cashewnötmixet och blanda med lite vatten och kokosmjölet. Häll sedan i cornflakes/granola. Ta upp massan på ett bakplåtspapper och forma till en kvadrat ca 1-2 cm tjock. Ställ in i kylen medan du gör glasyren.

1 dl cashewnötter

1 dl kokosolja

1/2 tsk vaniljpulver

1 msk carob

5-6 dadlar

1 msk honung (gärna flytande)

Mixa cashewnötterna och häll på smält kokosfett (från hälsokost eller biofood). Fortsätt mixa medans de övriga ingredienserna tillsätts.Om smeten skär sig, häll bara i lite vatten tills den blir smet igen. Bred glasyren över kakan och låt stelna i kylskåp. Skär sedan i bitar. Ät inte för många! ;-)