Pannkakor kan bli riktigt nyttiga om man stoppar i rätt saker och dag tror jag verkligen att alla nyttigheter hamnade i smeten.

Ja sen var det då det här med mängder...suck! Jag kunde inte mäta för jag modererade smeten efter hand. Viktigast är ju att konsistensen är lite tjockare än vanlig pannkakssmet. Det beror ju på att man inte använder så mycket vetemjöl annars funkar det med tunnare smet. Så här gjorde jag:

Mixade 1 dl cashewnötter med lika mycket fiberhavregryn och hälde på havremjölk/sojadryck eller vad du nu har. (funkar med kokosmjölk också). Kanske blev det 4-5 dl .

Därefter  la jag i en massa grönkål i mixern. Sen hällde jag upp i en skål och blandade i andra nyttigheter som typ 1 dl kikärtsmjöl (fast inget måste) Hade också i typ 1 dl maizenamjöl och 1/2 dl chiafrön. !-2 msk gurkmeja också (oj vad den är nyttig).

Nu hällde jag på mer vätska, jag hade bara havremjölk, men säkert minst 1 liter och sedan vetemjöl tills det blev rätt konsistens. Salta också!

Nu är det bara att steka och se glad ut!! :D

Lycka till!