Den här bavaroisbakelsen bjöd jag mina gäster på till efterrätt idag. Sojagrädden som serverades till är väl lite tveksam vad det gäller nyttighet, men det får jämna ut sig med tanke på allt annat nyttigt de fick!

1 l frysta jordgubbar

1/2 burk kokosmjölk

1-2 dl sojayoughurt

1 dl stevia strö

2 tsk agar-agarpulver el 2msk agar- flingor

Mixa allt och se till att det blir 8 dl och koka upp allt. Agarpulvret ska ju vara 1 tsk /4 dl vätska så du får väl vara lite beräknelig och noga med mängden. Låt svalna lite. Häll sedan i 6 st vattensköljda glas och låt svalna ännu mer. Det börjar stelna som smått. Under tiden gör du nästa "sås".

1 dl cashewnötter

1/2 burk kokosmjölk

1-2 dl sojayoughurt

1 dl steviaströ

1 1/2 tsk agar-agar

Mixa allt och se till att det blir 6 dl för att det ska stämma med agarpulvret. Koka upp som förut och fördela  i glasen. Låt stelna lite. Gör sen sista lagret som bara är 4 dl druvjuice och 1 tsk agarpulver som kokas upp och hälls över de båda andra lagren. Låt stelna i kylskåp några timmar eller över natten.

Lossa försiktigt i kanten med en kniv och lägg upp på fat och garnera med lite jordgubbssås och "grädde".