.

De här bakverket blev inte så nyttigt pga sockret och vetemjölet men det går ju byta ut mot honung och dinkelmjöl om man vill.

Jag hade kokosmjöl iaf som ersatte lite vetemjöl, så har du inte det hemma kan du bara ta lite mer vetemjöl

Ja så var det då det där med mängder....Det viktiga är ju att smeten inte blir för tjock för då blir muffinsen så torra.

Jag hällde ju bara i som jag tyckte, men här kommer då lite ungefärliga mått till ca 10 st muffins.

1 dl sojayughurt naturell

1 dl kokosolja

1 dl sojamjölk el annan vätska

1 dl socker

2 dl vetemjöl

2 msk kokosmjöl

2 tsk bakpulver

1 msk kakao

1/2 påse (100 gr) hackad mandel

1/2 påse chokladknappar (eller hackad mörk blockchoklad 1 dl)

några droppar arraraksolja

Blanda alla ingredienserna till en lagom tjock smet. Fördela sen i muffinsformar och grädda 10-15 min i 175 gr ugn.